Güneş sistemi kara deliğin etrafında diğer saman yolları gibi saatte 720 bin km. sürat ile dönmekte. Kara delik saman yollarını kendine çekip yutmaya çalışmakta, gezegenler sistemi ise iterek kaçmaya çalışmaktadır. Kainat sistemi itme ve çekme kuvveti arasında nano metrenin triliyonda biri kadar şaşmayan hesaplar ile yaşam mücadelesi vermekte.

  Su bile durursa oksijeni ölüyor, su ölüyor.

  100 triliyon bakterinin 95 triliyonu bağırsaklarımızda olmak üzere birbiri ile savaşıyor, bizim işimize gelen sağlığımıza yarayanlara "iyi bakteri" diyoruz.

  İstesek de istemesek de parmak uçlarından kar tanelerine dna'lara kadar çeşitleme yapan ışın kurgu sisteminde çaba/ cihat/ cehd yapmak zorundayız.

  Edep ahlak anlamına gelmiyor, küçük çocuk bile "anneni mi anneanneni mi dedeni mi, babanı mı daha çok seviyorsun? "sorusuna "hepsini" deyip politika ihtiyat nezaket kuralları içerisinde cevap veriyor, ki İngilizce de politika ihtiyat nezaket aynı kökten türeme kelimeler. Zaten Arapça ve İngilizce de bir çok kelime ari dine dayalı bir hayat dersi niteliğinde. Edep dediğimiz şey ise yaşam politikasıdır ! Ki peygamberlerde edep tavsiye ederken yaşam politikası olarak sunmuşlar; ama mutlu azınlıklar hayvansal duyguları körükleyecek şekilde dizayn edip ideolojiler ile halkı mankurtlaştırıp birbirine düşürmüşlerdir ve saltanatlarına devam etmişlerdir.

  Kendim gördüm, başkalarından dinledim ve okudum; adam diyor ki "Peygamberimizin adı Mustafa'dır, Kuran da geçen Muhammed= övülmüş anlamındadır ve vahdeti vücut bazında benim gibi kemalata eren kişilerin sözleri de hadis niteliğindedir". Ve 1 milyon hadis 1 milyar yorum ortaya çıkmış; ama Kuran'da ki 5+2 ceza kanunu ile 10 yaşındaki çocuğu bile disipline etme imkanı olmadığı halde yamyamlar döneminde yaşayan bir çok kişi alim olmadan alim cübbesi giyip sözlerinin Allah kelamı olduğunu iddia etmiştir ki zaten firavunlar Allah'a inanıyor; ama 100 yıl evveline kadar devam eden vahdeti vücut bazındaki bu mantığa peygamberler karşı çıkınca "kafir" damgası vurulmuş ve hemen hepsi öldürülmüş bu Kuran da yazıyor.  Peygamberler mutlu azınlıklara karşı çıktı; çünkü mutlu azınlıklar hiyerarşiyi ahlak diye pazarlıyorlardı. Bu durumda istediği kadar yetenekli olsun kişiler üsttekiler müsaade etmediği sürece kaybolan yetenek olmaya devam ettiler.

  680 yılını baz alırsak Hazar Türkleri ve Göktürkleri bütün kabul edersek neredeyse Amerika haricindeki dünyanın yarısını kapsıyor ve o gün için 13 bin yıllık kültürü var; ama çakma birlik siyasal İslamcıları kullanan İngiltere sayesinde Türk kültürü unutturulmuş ve zaten aleni olarak Türklerin doğu ve batı kültürü arasında şizofreni olduğu dile getirilip Afrika'ya bağlanması gerektiğini pazarlıyorlar. İyide işine gelince Türkler doğulu işine gelince Afrika. Bu gün batı kültürünün temelleri bile Türkler tarafından atıldı ve Afrika yamyamları Göktürkler döneminde yemek yemeyi tuvalet adabını Hazreti Muhammed'den öğrendi.

  TEFECİLER: kırmızı çizgisiz şeytanlar, maniplasyonlar ile dünyadaki doları dolayısı ile tüm parayı ele geçirdiler.

  HAYVANLAR: Örnek olarak hayvansal duygu ile hareket eden İsrail fanatikleri acımasız bir şekilde kırmızı anayasayı uyguluyorlar. Yani ! çoğunluğun iyiliği için devlet bir kısım masum vatandaşını öldürebilir. Kendi ikballeri için kendi vatandaşını öldüren zalimler.

  İNSANLAR: YA MESLEK SAHİBİ OLUP ÜRETİM İLE PARA KAZANIRLAR, YA SÜRÜLEŞİP SOYGUN İLE PARA KAZANIRLAR.

  MÜSLÜMAN= BARIŞÇI, ELİNDEN DİLİNDEN ZARAR GÖRÜLMEYEN KİŞİDİR Kİ TEK ÇARESİ HALKI MESLEK SAHİBİ YAPMAKTIR. NAMAZ İLE OLSAYDI ANKARA'NIN DOĞUSU DAHA FAZLA NAMAZ KILIYOR; AMA DAHA SİNİRLİLER.

  TÜRK'Ü ATATÜRK'Ü YIKMAYA ÇALIŞANLAR BENİM BİR GÖZÜM ÇIKSIN YETER Kİ TÜRK'ÜN 2 GÖZÜ ÇIKSIN DUASI YAPANLARDIR.

  NOT: Örneğin Yunanistan da yaşayan ve çok mutlu olan bir Türk, bazı Türklere haksızlık yapılınca Türk'ü savunabilir; ama bu Yunanistan'dan memnun olmadığı anlamına gelmez. Kürtlerin ayrılmak istediğine karar verenleri 6-7 eylül-1955 olaylarından dolayı hedef göstermeyeceğim ki Müslümanlar haksızdı, yani ! Kürtlerin ayrılmak istediği yok ve şu anda İngilizler ülkemizde 150 yıldır yaptıkları siyasal İslamcılar ile Türklüğü yok etme projesine yeniden başladılar.

  ÇABAMIZI SÜRÜLEŞME SOYMA ÜSTÜNE DEĞİL HERKESİ MESLEK SAHİBİ YAPAN, HERKESİ DİSİPLİNE ALIŞTIRAN  BİR SİSTEM İLE YAPMALIYIZ !!!

  TÜRK'Ü ATATÜRK'Ü YOK ETMEK ÜLKENİN ALTINI OYMAKTIR, YA VATAN HAİNLİĞİDİR, YA RİYAKARLIKTIR.

  NİCE CUMHURİYET BAYRAMINA...