Eylül Ayı içerisinde 2024-2025 yılı itibari ile Eğitim ve Öğretim yılına girmiş bulunuyoruz.

   Ülkemizde ilköğretim ve Lise dengi okullar için söz konusudur. Eğitimle geleceğimizin teminatı olan insanlarımızı yetiştiriyoruz. Üniversiteler içinde aynı şeyler söz konusudur.  Üniversiteler, İlköğretim ve Liselerden sonra bilim yuvalarının en üst kuruluşlarıdır. Öyleki bir ülke gelişmişliğini öncelikle Eğitimle gösterir. Bir insana yapılan en iyi yatırım onun iyi yetiştirilmesi için eğitimine yapılan yatırımdır. Bu ülkenin iyi Eğitim görmüş ve iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyacı vardır. Eğitimdir ki bir milleti zirveye, refaha taşır yada aksi halde köleliğe ve yoksulluğa taşır.

   Bir Ülkede Refah ve gelişmişlik ancak iyi bir Eğitimle mümkündür. Ülkedeki Sanayi ve Kalkınma ile Bilim ve Teknoloji Eğitim sisteminin doğru uygulanması ile sağlanır. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar bizim ülkemizin ve geleceğimizin yegane temeli olarak görmekteyiz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için Eğitimi milli duygu ve düşüncelerle sahip çıkarak Milli Eğitim Bakanlığının müfredatına uygun bir şekilde sahip çıkmamız gerekiyor. Eğitimin para ile değil milletçe bir bütün olarak milli olarak sahip çıkmamız gerekiyor.

    Bir ülkeyi yükseltecek ve yaşatacak olan da yada yoksulluğa, geriye götürecek olanda eğitimdir.

Bu nedenle ülke olarak eğitime sımsıkı sahip çıkmalıyız. Bu ülkenin eğitimli ve çalışkan insan ve iş gücüne acil ihtiyacı var. Medeniyete ve modern teknolojiye ancak iyi yetişmiş çalışkan, proje üreten gençlerle ulaşılabilir. Dilimizi ve kültürümüzü ancak eğitimle koruyabiliriniz. Tarihimize baktığımızda geçmiş dönemlerde yabancı kültürün etkisinde kaldığımız dönemlerde ülkeninde ciddi sıkıntılar yaşadığını görürüz. Milli birlik ve beraberlik ile tarihimizi bilerek geçmişimizden ders alarak geleceğimize yön vermeliyiz.

   Bu vesile ile tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında başarılar diliyorum...

   Esen kalın.