KAŞ

KAŞ'IN TURİZM DERNEĞİ BAŞKANl ABDULLAH HAMARAT

    KAŞ TURİZM VE TANITMA DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI ABDULLAH HAMARAT

    KAŞ TURİZM TANITMA DERNEĞİ GENEL KURUL İÇİN TOPLANDI

    Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin Başkanlığına Abdullah Hamarat seçildi.

    Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Kongresi yapıldı. Kaş Belediye Toplantı Salonunda yapılan kongrede Başkanlığa Abdullah Hamarat seçildi.

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’nin 12 Kasım Pazar Günü saat 14:00’te Kaş Belediye Toplantı Salonunda Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Derneğin başkanlığına tek aday olarak giren Abdullah Hamarat oy birliğiyle ile seçilerek Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin yeni başkanı oldu.     Yönetim Kuruluna Özlen Usta, Mehmet Tezcan, Ayşe Şeyda Maraş, Halil Günay, Mehmet İzat, Tevfik Kocasarı, Hayri Yabacı ve Hatice Yılmaz Bilgin seçildi. Denetim Kuruluna Ersun Yapıcı, Mehmet Çukurbağlı, Recep Erdoğan seçildi. Başkanlığa seçilen Abdullah Hamarat Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’nin başkanlık görevini önceki dönem Başkanı Aydın Çırak’tan devraldı.

 Kaş Belediye Toplantı Salonunda yapılan Genel Kurul toplantısıyla ilgili olarak Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat yaptığı açıklamada;" Kaş Turizm ve tanıtma derneği olarak olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Toplantımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Genel kuruldan çıkan sonucun hayırlı olmasını diliyorum."Dedi.

KAŞ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ALİ ÇALIŞKAN: YENİ YÖNETİME BEŞARILAR DİLERİM 

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin genel kurul toplantısına katılan Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan toplantıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada” Kaş Turizm ve tanıtma derneğinin olağan genel kurul toplantısı katıldık yönetim kurulu başkanlığına seçilen Abdullah Hamarat ve yönetim denetim kurulu Üyelerine TV hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, kendilerine çalışmaların da başarılar dileriz."Dedi.