KAŞ YEŞİLKÖY SEYİRLİK OYUNLARl ETKİNLİKLERLE SONA ERDİ

  Kaş 12. Yeşilköy  Seyirlik Oyunları Buluşması adı altında düzenlenen amatör tiyatrolar ekipleri 17-19 Ekim tarihlerinde birbirinden farklı ve seyircilerin meraklı ve heyecanla izlediği tiyatro şenliğiyle vatandaşlar tiyatroya doydu.

KAŞ GÜREŞLERİN BAŞPEHLİVANI İSMAİL BALABAN KAŞ GÜREŞLERİN BAŞPEHLİVANI İSMAİL BALABAN

 KÖŞE KAPMACA OYUNUYLA BAŞLADl

   Kaş Yeşilköy Seyirlik Oyunlar Buluşması düzenlenen törenle başladı.

   Kaş İlçesinin Yeşilköy Mahallesinde 12. Geleneksel Yeşilköy Seyirlik Oyunlar Buluşması düzenlenen törenle başladı. Törene Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arıkan, Yeşilköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Uludağ, sivil toplum kuruluşları başkanları, temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra törene katılanlar hep birlikte 12. Yeşilköy Seyirlik Oyunlar Buluşması prömiyerine katılarak, Yeşilköy Halk Tiyatrosu’nun sergilediği “Köşe Kapmaca” oyununu seyretti. Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan ve CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan Köşe Kapmaca oyununu başarıyla oynayan oyuncuları tebrik ederek, başarılar diledi.

KAŞ YEŞİLKÖY SEYİRLİK OYUNLARl BULUŞMASl ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

  Kaş İlçesinin Yeşilköy Mahallesinde düzenlenen 12. Yeşilköy Seyirlik Oyunları Buluşması sergilenen tiyatro oyunlarıyla sona erdi. Sergilenen oyunlar sonunda oyunculara teşekkür plaketi verildi.

Kaş Belediye Meclis Üyesi İsmail Şah Yılmaz ödül töreninde yaptığı konuşmada;" 12. Yeşilköy Seyirlik Oyunları Buluşması son gününde Sanatçılarımız ve halkımızla bir arada olduk. Son oyunu hep beraber izleyip sanatçılarımıza Büyükşehir Meclis Üyemiz Erkan Demirci ve Meclis üyemiz Cihan Karagül ile plaket takdiminde bulunduk."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN