Kaş’ta Muhtarlar Günü 19 Ekim Cumartesi günü törenle kutlandı

   Kaş İlçesi’nde 19 Ekim Cumartesi Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle Muhtarlar Günü kutlandı. 19 Ekim Cumartesi Günü Saat 10:00 bütün kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve muhtarların katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yerlerini almasıyla tören başladı. Saat 10:05’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına mahalle muhtarlıklarınca çelenk sunumu yapıldı. Saat 10:10’da Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı göndere çekildi. Saat 10:30-11:30 saatleri arası mahalle muhtarlarına Kaş Akçagerme Restoranında Kaş İlçe Kaymakamlığı tarafından kahvaltı verilmesiyle birlikte, ekinliklerle Muhtarlar Günü kutlandı.   

KAŞ BELEDİYE SPORUN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ ANTALYA MERKEZ SPOR KAŞ BELEDİYE SPORUN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ ANTALYA MERKEZ SPOR

  KAŞ KAYMAKAMINDAN MUHTARLARA KAHVALTl

 Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar "19 Ekim Muhtarlar günü" vesilesiyle İlçenin Akçagerme restoranda gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı. Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ilçedeki 54 muhtarla birlikte kahvaltı yaparak muhtarlar gününde muhtarları yalnız bırakmadı. Kaymakam tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

KAŞ İSLAMLAR MUHTARI ŞÜKRAN USTALİ: TÜM MUHTAR ARKADAŞLARlMlN MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLARlM

  İslamlar Muhtarı Şükran Ustali Muhtarlar Günüyle ilgili olarak yaptığı konuşmada;"Bugün devlet ile millet arasındaki en yakın köprü, demokrasinin tecelli etmesindeki ilk kale olan muhtarların günüydü. Bu kutsal görevde bulunan bütün muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Bu vesile ile Kaş ilçesinin 54 muhtarını bir araya toplayıp bizlere güzel bir kutlama programı hazırlayan Başta Sayın Kaş Kaymakamımız Tevfik Kumbasar'a ve Kaş Kaymakamlığı 'na Bu güzel davet ve kutlamalari için muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Muhittin Böcek, Kaş Belediyesi Başkanımız sayın Erol Demirhan, CHP Kaş ilçe Başkanı sayın Mehmet Vural Arıkan, AK Parti Kaş İlçe Başkanımız sayın Okay Bilgin, Ziraat Odası Başkanımız sayın Ramazan Süer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız sayın Ali Çalışkan, Tüm belediye Meclisi Üyelerine ve  encümenlerimize şahsım ve bütün muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN