KAŞ'lN ORTAYERİ SİNEMA
   Uzun yıllar sonra Kaş Kültür Evinde  her Cuma akşamı nostaljik eski filmleri oynatarak Kaşlılara sinemayı sevdiren Atila Uz'u rahmetle anıyoruz.
   Atila Uz Kaş’ın Ortayeri Sinema adını verdiği projesiyle her Cuma akşamı Kaş Kültürevi'nde film gösterimi yapardı. Onun sayesinde eski kült olmuş nostaljik filmleri izletirdi bizlerde  izlerdik, bu konudaki hatırı sayılır bilgisini birikimini paylaşırdı bizlerle. Parkinson hastalığı ilerledikçe yaşamı zorlanmaya başlamıştı. Sevenleri, dostları olarak Kaş Antik Tiyatro'da bir nevi jübile akşamı yapmıştık. Tarih 24 Nisan 2018’miş. iPhone hatırlattı. 


Rahmetli Kaşlı Ressam Sevgili Recep Aydın'da bu görseli çizmişti. O akşam için. Nereden bilirdik onu da kısa süre sonra daha 50’sinde kaybedeceğimizi… 
Bütünün faydası için gayret eden bu iki değerli insanı şükranla anıyor katkılarını, anıları ve yaşamlarını saygıyla selamlıyorum. 


“ Bir zamanlar Kaş…” demekten kendimi alamadım.
Şimdi Kaşlılara sinemayı sevdiren adam Atila Uz ve Kaşlı Ressam Recep Aydın ikisi de rahmetli, ama Kaşlıların kalplerinde, bıraktıkları eserler ve anılarla kalplerinde yaşıyorlar yaşatıyorlar. Aramızdan ayrılan rahmetli Atila Uz ve Recep Aydın'a Allah'tan rahmet diler, İnşallah nurlar içinde yatıyorlardır. Mekanları cennet ruhları şad olsun.

KAŞ İLÇE HALK EĞİTİM'DEN KURSLAR KAŞ İLÇE HALK EĞİTİM'DEN KURSLAR

Editör: ADEM AYDIN