1973 yılı seçimlerinde  bağımsız olarak Kaş Belediye Başkanlığına seçilen ve 1977 yılına kadar görevde kalan Sayın abimiz renkli bir kişilikti. Halk tipi adamdı, kendine has davranışları vardı. Kaş’ın nüfusunun  1200 kişi olduğu ve ilçenin küçük bir sahil kasabası olduğu senelerde imkansızlıklar içinde ve kör politika yapılan zamanlarda görev yapmaya çalıştı. Bedford marka çöp kamyonu bazen kendi kullanırdı, muhalifleri  ve destekçileri buna  kızarlardı. “ Belediye Başkanı  çöp arabası mı sürer “ derlerdi.
Belediye Meclis üyeleri bütçe ve faaliyet raporunu beğenmeyince tahminen 1976 yılında meclis kararıyla aylık maaşı “ 1 liraya indirildiğinde “ sıkıntılı günler yaşamıştı. Daha sonra Danıştay’a açtığı davayı kazanmış ve buna çok sevinmişti. 1977 yılı seçimlerinde eskiden oy aldığı Adalet Partililerden  kendi ifadesine göre 83 kişi CHP adayı Gömbe Beldesi eski muhtarı rahmetli Mustafa Bozca’ya oy verince seçimi kaybetmiş, Datça’ya müftü olarak tayin edilmişti…..

    Sayın Çukurbağlı’ya Allahtan rahmet ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve tüm Kaşlılara başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.