KAŞ

KAŞ'LI VİLLACILAR SIKINTILARININ TURİZM BAKANINA İLETİLMESİNİ İSTEDİLER

   Kaş İlçe Mahallelerindeki villa işletmecilerinin isteği üzerine muhtarlar AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin'le görüştüler.

   Kaş'lı villa ve apartçılar sorunlarının, sıkıntılarının Turizm Bakanına iletilmesi için AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin'le mahalle muhtarları parti binasında toplantıda biraraya geldiler. Turistik Kaş İlçesinin ilçe merkezi ve Kalkan, Üzümlü, Sarıbelen, Hacıoğlan, Yeniköy, Çukurbağ, Bezirgan, Gömbe, Sütleğen, Gelemiş ve Yeşilköy Mahallelerinde villa ve apart işletmeciliği yapan villacılar muhtarları aracılığıyla sorunlarının,  sıkıntılarının Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a

iletilmesi için AK Parti Kaş İçe Başkanı Okay Bilgin'le yapılan toplantıda konuşarak istişare ettiler. Başkan Bilgin'den  sıkıntılarının Turizm Bakanına iletilmesini ve çözülmesini istediler. Başkan Bilgin'de villacıların ve apartçıların sorunlarını, sıkıntıları ilgili mahalle muhtarlarıyla istişare  ettiklerini ve sıkıntılarını Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Mehmet Nuri Ersoy'a ileteceklerini  söyledi.