Ova Mahallesi Millet Bahçesinde "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" Temalı Konferans Programı Gerçekleştirildi.

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Ova Mahallesi Millet Bahçesinde, Finike İlçe Müftüsü Hasan Kırkan'ın sunumuyla "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans programı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından, Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Tarık Uysal tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'nun yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından hafız ögrenciler tarafından ilahi, Kınık Mahallesi Merkez Camii İmam hatibi Ali Çomak tarafından ise kaside okundu.

Sonrasında kürsüye gelen Finike İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans verdi.

KAŞ’TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KAŞ’TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

Konferansta şahsiyet inşasında Üsve-i Hasene olarak Hz. Peygamber’in kul olması, güvenilir olması, tevazu ve nezaketli olması, vefalı, adaletli, merhametli ve sabırlı olması gibi konularda katılımcılara anlamlı mesajlar verildi.

Programa Konuk Finike İlçe Müftüsü Hasan Kırkan'ın yanı sıra, Şube Müdürleri, vaizler, din görevlileri, okulların idareci ve öğretmenleri, muhtarlar, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Finike İlçe Vaizi Osman Özçankaya'nın yapmış olduğu duanın ardından sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN