Kaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Görevlilerinden Değerler Eğitimi ve Çedes Etkinlikleri.

     Kaş İlçe Müftülüğü'ne bağlı Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri tarafından okullarda "Değerler Eğitimi Programları" ve seminerler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

KAŞ DERBİSİNİ 1923 KAŞ SPOR KAZANDI 6-0 KAŞ DERBİSİNİ 1923 KAŞ SPOR KAZANDI 6-0

Din görevlileri "Yaşlı ve Engelli Ziyaretleri", " Sabah Namazı Buluşmaları", " Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz" ve "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" temalı faaliyetlerine devam ediyor.

Din görevlileri nezaretinde okul ve kurslarındaki öğrencilerle beraber çevre temizliği, çöp toplama etkinlikleri ve yaşlı-engelli ziyaretleri gerçekleştirilerek onlara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına ait çeşitli materyaller ve takvim hediye ediliyor.

Sabah Namazı Buluşmaları  ve Cuma geceleri aile buluşma programlarından sonra ise cemaate ikramlarda bulunuluyor.

Programlar hakkında açıklamada bulunan Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, "Filistin yararına yardım toplama faaliyetlerinden, öğrencilerle gerçekleştirilen sosyal ve kültürel programlara;  yaşlı, kimzesiz ve engelli ziyaretlerinden, cami-gençlik buluşma programlarına kadar hayatın her alanında en ön safta cefakarca yer alan din görevlilerimize gayret ve fedakarlıkları nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: ADEM AYDIN