MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR

    Afyonkarahisar'da kıraathanede karşılaştığı husumetlisi E.K.'ye tabancayla ateş ederek bacaklarından yaralayan A.A., polis tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Dün saat 15.00 sıralarında Afyonkarahisar merkez Fakıpaşa Mahallesi'ndeki bir kıraathanede karşılaşan E.K. ve A.A. aralarındaki husumet nedeniyle tartışmaya başladı. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken, A.A.'nın tabancayla 5 el ateş ettiği E.K. bacaklarından vurularak yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği E.K. ambulansla hastaneye götürülerek, tedaviye alındı.

Olay yerinden kaçan A.A. ise polisin çalışmasının ardından olaydan kısa süre sonra Yarenler Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. A.A. ifadesinde, E.K.'nin aralarındaki husumet nedeniyle zaman zaman akrabaları ile kendisini sıkıştırdığını ve takip ettiğini, olaydan 1 gün önce de aracının önünün kesildiğini öne sürdü. Olay günü karşılaştıkları E.K.'ye kendisine ait bulundurma ruhsatlı tabancayla ateş ettiğini anlatan A.A., ifadesinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Editör: ADEM AYDIN