KİMSESİZ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ KİMSESİZ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

   Kumluca’da 30 Ağustos Zafer Bayramına ithafen düzenlenen plaj voleybol turnuvası dün akşam oynanan final karşılaşması ile sona erdi

   Kumluca Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında plaj voleybol turnuvası düzenledi. 42 takımın katıldığı ve 16 gün süren turnuva karşılaşmaları Günay Sahil tesislerinde gerçekleştirildi.

Turnuvanın final karşılaşmasında EFY Sigorta takımını 3 – 0 yenen Eymen Teknik takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası’nda Birinci olan Eymen Teknik 20 Bin TL, ikinci olan Efy Sigorta 10 Bin TL, üçüncü olan Finike Kidness Acedemy 5 Bin TL ile ödüllendirildi. Kutlamaların bir diğer önemli etkinliği ise Vo Sahne grubunun verdiği konser oldu. Sevilen şarkılarla dinleyicilere keyif dolu anlar yaşatan grup, Zafer Bayramı coşkusunu Kumluca halkıyla birlikte paylaştı. Konser, renkli ışık gösterileri ve eğlenceli danslarla tam bir şenlik havasında geçti. Etkinlikte, her yaştan katılımcı sahilde bir araya geldi. Aileler, çocuklarıyla birlikte hem voleybol maçlarını izledi hem de Vo Sahne'nin konseriyle dans edip eğlendi.

   Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü kutlamak ve vatandaşlara Zafer Bayramının coşkulu bir bayram atmosferi yaşatmak için düzenlenen bu etkinliklerin, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini vurguladı.

Editör: ADEM AYDIN