Bodrum Torba Koyu, Zeytinlikahve mevkiinde bulunan Rixos Premium Bodrum, yılın her mevsiminde hizmet veriyor. Rixos Premium Bodrum’da konuklar, otelin yazın sunduğu imkanların yanı sıra Bodrum'un diğer mevsimlerde de sunduğu doğal güzelliklerin tadını çıkarabilecek.

Rixos Premium Bodrum, kış mevsiminde oteli ziyaret edecek misafirlerini ağırlamak üzere hazırlanıyor. Hem kış konseptine uygun uzun dönemli süit ve villa konaklama imkanları, hem de mevsim lezzetleri sunan menüleri konukların beğenisine sunulan otelde konuklar, uzun süreli konaklama seçenekleriyle Bodrum’un güneşli sonbaharının ardından kış tatillerinin keyfini çıkaracak. Rixos Premium Bodrum, özel adasında yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteler de sunuyor.

Her yaş grubundan misafirler için hizmet veren otel, minik misafirlere özel, eğlenirken öğretmeyi hedefleyen, heyecan verici Rixy Kids Club aktiviteleri ve çocuk şovları, yetişkinler için imza restoranları ile gastronomi yolculuğu, otelin özel adasında yeni deneyimler, profesyonel eğitmenler eşliğinde spor aktiviteleri, asırlık zeytin ağaçları arasında tatil kültürü sunuyor. 

YÖRÜKLER, KEPEZ’İN KÜLTÜR ÇADIRINDA BULUŞTU YÖRÜKLER, KEPEZ’İN KÜLTÜR ÇADIRINDA BULUŞTU

Otelin tüm mevsimlerde hizmet verecek olmasına ilişkin konuşan Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Ali Murat Gökmen, "Yıl boyu hizmet vermeye başlamaktan çok mutluyuz. Rixos Premium Bodrum olarak yılın her mevsiminde konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ve güneşli kış tatillerinde unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Editör: ADEM AYDIN