Antalya’nın Kaş İlçesinin Gürsu Mahallesi'nde Yaz Kur’an Kursu Sonu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

KAŞ BELEDİYESİ YAĞLI GÜREŞLERİ 19 EKİM’DE YAPILACAK KAŞ BELEDİYESİ YAĞLI GÜREŞLERİ 19 EKİM’DE YAPILACAK

Yaz Kur'an Kursu boyunca eğitim gören minikler, “Kapanış Programı”nda bir araya geldi.

Kaş Gürsu Mahallesi Merkez Camii'nde gerçekleştirilen programa Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, eşi hanımefendi, Mahalle Muhtarı Eyüp Armutçu, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Program öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarıyla başladı.

Kaş İlçe Müftüsü Topaloğlu yaptıgı konuşmada; " Diyanet İşleri Başkanlığımız rehberliğinde gece gündüz demeden çocuklarımızı vatan ve millet sevgisi almış, devletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerini kavramış olarak topluma hazırlamaya çalışıyoruz. Göz aydınlığı olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle yetiştirerek, huzurlu bir hayatı, ideal bir toplumu ve daha güzel bir dünyanın mihenk taşı olmasını temenni ediyorum. Kurs boyunca öğrenilen bilgilerin, hayatları boyunca uygulanmasını temenni ediyorum. Minik yavrularımızın yetişmesinde ve bu muhteşem programın hazırlanmasında emeği geçen din görevlimiz Veysel Gürsoy hocamıza, katkı sunan ve programa katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Program, şiir, ilahi dinletisi, öğrencilerin Yaz Kuran Kursu'nda öğrendiği sure ve duaların okunmasının ardından, gösteri, pasta kesimi, ikramlar ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sonra sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN