KAŞ

U-12 LİGİ ŞAMPİYONU 1923 KAŞ SPOR KAŞ'l BAŞARlYLA TEMSİL ETTİ

U-12 LİGİ ŞAMPİYONU 1923 KAŞ SPOR KAŞ'l BAŞARlYLA TEMSİL ETTİ

   U-12 Ligi Batı Antalya Şampiyonu 1923 Kaş Spor takımı yarı finalde Corendon Alanya Spor'a yenilerek elendi.

   U-12 Ligi Batı Antalya Şampiyonu 1923 Kaş Spor Antalya'da düzenlenen Play-Off maçlarında Kaş'ı başarıyla temsil etti. Eleme usulü yapılan maçlarda 1923 Kaş Spor Zorlu ve güçlü rakibi Finike Belediye Sporu 2-1 yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Süper Lig takımı Corendon Alanya Spor'un U-12 takımına  6-1 yenilerek elendi. 1923 Kaş Spor U-12 takımının oynadığı zorlu ve güçlü takımlara karşı ortaya koyduğu mücadeleci göze hoş oyunları kamuoyu ve  sporseverler tarafından takdirle karşılandı.

   1923 Kaş Spor Kulübü Başkanı Bekir Göncü yaptığı konuşmada;"1923 Kaş Spor alt yapı  U-12 takımımız  Antalya'da Play-Off ön eleme maçında Finike Belediye Spor maçını kazanarak Batı Antalya'nın şampiyonu oldu. Dün oynadığımız çeyrek final maçında Süper Lig takımı olan Corendon Alanya Spor'un U-12 takımına kaybederek bu sezonu tamamlamış bulunuyoruz. Sporcularımızın bu havayı solumaları sporcularımız için güzel bir tercübe kazanmalarına neden oldu. Geçen sezon da Batı Antalya'da U-11

Ligini şampiyon olarak tamamlayan ekibimiz iki sezondur üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Bu süreçe emeği geçen hocalarımıza, velilerimize, sporcularımıza ve takımımıza maddi, manevi destekte bulunan herkese teşekkür ederiz. Saygılarımla." Dedi.