Genel

TÜTÜNCÜ: EN BÜYÜK SORUN TRAFİK VE TOPLU ULAŞIM

    AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “Önümüzdeki 5 yıllık zamanın en önemli önceliği trafik ve toplu ulaşım olacak. Bu kentin en büyük sorununun trafik ve toplu ulaşım olduğunu görüyoruz. Toplu ulaşımı ve trafiği rahatlatacak çareler bugün her şeyden çok daha kıymetli hale geldi" dedi.

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı. Yoğun bir programla çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Tütüncü, ardından gazetecilerin kentle ilgili sorularını yanıtladı.

Kampanya süreçlerinin güzel ilerlediğini söyleyen Tütüncü, “Antalya’ya ilgili 2024-2029 dönemi vizyonumuzu paylaştığımız yoğun bir programı takip ediyoruz. 2009’da devraldığımız Kepez ile bugünü kıyas ettiğimizde gece ile gündüz arasında fark var. 29 Şubat 2024 günü Antalya’nın önümüzdeki 5 yıl elde edeceği hizmetleri, projeleri tanıttığımız bir lansman toplantımız olacak. EXPO alanı Antalya için çok büyük fırsat. Orası tamamıyla turizme özgü, içerisinde müzelerin de olduğu kamuya açık bir alan olacak. Tıpkı Dokuma Park vizyonuyla orada ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum. Herkesin değerlendirmesini yapacak olan halktır" diye konuştu.