Genel

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA FİNİKE BAYAN TAKIMI ŞAMPİYON

   Türkiye iller arası Teakwando Türkiye Şampiyonasında Finike Bayan takımı Şampiyon oldu.

   19-21 Temmuz tarihlerinde Karaman İlinde düzenlenen 120 kulüp ve 2000 sporcunun katıldığı iller arası Taekwando Türkiye şampiyonasında Finike'li bayan Teakwandocu 2 birincilik ve 1 üçüncülük kazandırdılar. 3 gün süren şampiyonada 44 kilogramda Ela Karakaya İle 47 kilogramda Belinay Özaltın rakiplerini yenerek birinci oldu. 37 kilogramda ise Egemen Pekcan üçüncü oldu.

   Yetkililer yaptıkları açıklamada;" 19-21 Temmuz tarihlerinde Karaman İlinde  yapılan iller arası Türkiye Teakwando Şampiyonasına katılan Finike'li Teakwandocu sporcularımız 2 birincilik ve 1  üçüncülük elde ettiler. 19 Temmuz Cuma Günü başlayan şampiyonaya iyi bir başlangıç yaparak üst üste galibiyetler kazanınca sporcularımızdan madalya yağmuru gelmeye devam ediyor. Spor şehri Finikemizin Avrupa ve Dünya şampiyonu Antrenörlerimiz Serap Pekcan, Mevlüt Pekcan'a, sporcularımızın çok değerli ailelerine,  Şampiyon sporcularımıza ilçemize kattıkları değer için sonsuz şükranlarımızı sunar başarılarının devamını dileriz.

44 kilogramda Ela Karakaya rakiplerini yenerek birinci olarak Türkiye Şampiyonu ve

47 kilogramda Belinay Özaltın birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

37 kilogramda ise Egemen Pekcan Türkiye Üçüncü olarak Finike'nin gururu oldular. Sporcularımız 2 birincilik ve 1 üçüncülük elde ettiler.