KAŞ

TEYFEN VOLEYBOL VE MASA TENİSİNDE KAŞ'lN ŞAMPİYONU

   KAŞ'TA TEYFEN FIRTINASl ESMEYE  DEVAM EDİYOR

   Kaş'ta düzenlenen Amatör Spor Haftası Turnuvasında Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Voleybol ve Masa Tenisinde Kaş Şampiyonu oldu.

  Kaş İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların katıldığı  Okullararası Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Turnuvada Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Okulu Voleybol ve Masa Tenisinde Kaş Şampiyonu oldu. Kaş İlçe Müdürlü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kaş Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinlik turnuvasında turnuvaya katılan okullar şampiyon olmak ve dereceye girerek kürsüde yer alabilmek için kıran kırana ve kıyasıya mücadele etti.

   Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Okulu Müdürü Muhammet Mermer yaptığı açıklamada; Amatör Spor Haftası Turnuvası kapsamında sahaya çıkan voleybol ve masa tenisi takımlarımız, ilçe birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu muhteşem sonuç, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Uğur Koçak'ın emekleri ve desteği ile mümkün oldu. Turnuvaya katılan sporcularımızın azmi, takım ruhu ve disiplinle ortaya koydukları performansla gurur duyuyoruz. TEYFEN Ailesi olarak başarılarımızı kutluyor, her zaman daha iyisi için çalışmaya devam ediyoruz.Dedi.