Mehmet Yücel Finike Belediye Başkan yardımcısı oldu.

   Mehmet Yücel Finike Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. Yeni Başkan Yardımcısı Yücel yapmış olduğu açıklamada;Değerli Finikeli hemşehrilerim bugün itibariyle Finike Belediye Başkan yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Finikemize hizmet etme amacıma ulaşmış olmanın onurunu ve gururunu yaşamaktayım. Beni Finikemiz için bu onurlu göreve getiren ve layık gören Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi’ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bana inanıp benimle bu yolda belediyemizi yönetme sorumluluğunu paylaşan başta başkanımız Mustafa Geyikçi olmak üzere Başkan yardımcılarımız Sayın Ömer Özdemir’e ve Sayın Salih Dönmez’e, Sayın meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

KUMLUCA'DA EKONOMİK SIKlNTISl İNTİHARl KUMLUCA'DA EKONOMİK SIKlNTISl İNTİHARl

Şimdi zaman Finikemize hizmet etme zamanıdır. Çalışmak için, hizmet için belediye personeli arkadaşlarımla heyecan ve enerji dolu olarak 50 bin nüfuslu Finikemizin hizmetkarı olmaktan onur duyarım. Çıktığım bu yolda bana verilen göreve ve güvene layık olmak için başkanımızın liderliğinde var gücümle çalışacağım. Uzun yıllar görev yaptığım mesleğim olan öğretmenlik ve yöneticilik tecrübelerimi belediye çalışanlarımızla ve halkımızla paylaşmak bana ayrıca bir motivasyon katacaktır. Gönlümün kapısı da, odamın kapısı da her zaman herkese sonuna kadar açık, eşit ve adil olacaktır.

Her zaman yanımda olan canım eşime, beni her kararımda destekleyen biricik kızlarıma ve bugünlere gelmemi sağlayan tüm aileme teşekkür ediyorum.

Değerli hemşehrilerim sizleri saygı,sevgi ve muhabbetle selamlarım.

ÖZGEÇMİŞİM:

 Burdur ili, Tefenni ilçesi, Beyköy Kasabasında 1966 yılında doğdum. İlköğretim,Ortaokul ve lise eğitimimi Burdur’da tamamladım. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Çeşitli illerde sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra 1997 yılında Finike’ye atandım. 1 yıl Finike Halk eğitim Müdürü olarak görev aldım. Finike’de 21 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2018 yılında emekli oldum. Yönetim ve planlama eğitimimi Akdeniz Üniversitesinde tamamladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Editör: ADEM AYDIN