KUTSO, 2023 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

     Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Aralık ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Menderes Oktay başkanlığında gerçekleştirildi. KUTSO Meclisi 7 gündem maddesini karara bağlamak üzere toplandı.

KUTSO Aralık ayı Meclis Toplantısı açılışında konuşan Meclis Başkanı Menderes Oktay, hepimizi yasa boğan deprem felaketiyle başlayan 2023 yılının afetsiz bir şekilde sona ermesi temennisinde bulundu. Ayrıca Filistin’de yaşanan soykırımında bir an önce son bulmasını dileyerek Aralık ayı meclisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen tarafından 2023 Kasım ayı oda faaliyet raporu hakkında sunum yapıldı. Ayrıca Başkan Özen, Kaş Gıda İhtisas OSB ile ilgili meclisi bilgilendirdi. Kaş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyetinde KUTSO’yu temsilen 5 üyenin yer alacağını belirten Özen, Kaş Belediyesi’nin bu heyette 5 üyeye, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 üyeye ve Antalya Valiliği’nin ise 2 üyeye sahip olduğunu söyledi. Müteşebbis heyetinin oluşturulmasıyla birlikte en yakın zamanda Valilik emri ile toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Özen, 2026 yılında Kaş Gıda İhtisas OSB’nin faaliyete geçmesini planladıklarını söyledi.  2023 Kasım ayı mizanı tetkik ve müzakeresi oy birliği ile kabul edildi. KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar tarafından KUTSO 2024 yılı bütçe sunumu gerçekleştirildi. KUTSO Meclisi 2024 yılı bütçesini oy çokluğuyla kabul etti.

KUTSO Meclis Başkanı Menderes Oktay ve Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen’in sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl temennisi ile yılın son meclis toplantısı tamamlandı.

KAŞ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS DEVAM TOPLANTISI YAPILDI KAŞ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS DEVAM TOPLANTISI YAPILDI

Editör: ADEM AYDIN