Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından, meslekte 25 yılı dolduran esnafa plaket verildi.

4 TON SAHTE ŞARAP OPERASYONU 4 TON SAHTE ŞARAP OPERASYONU

   Antalya'nın Kumluca İlçesinde İlçe Esnaf ve Sanatklar Odası Başkanı Selçuk Çınar, plaket töreninde, ahilik kültürüne sahip çıkarak esnaflıkta 25 yılı dolduran tüm esnafa teşekkür ederek, esnaflığın önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

Başkan Çınar yaptığı konuşmada;" Tüm esnaf arkadaşların birbirinden alışveriş yapmalarını istiyorum. Büyük Mağazalar bizim dertlerimiz ile dertlenmez. Birbiriniz ile alış veriş yapın ki, mahallede abimizin ışığı sönmesin, Ablamızın ışığı sönmesin, bekçimizin ışığı sönmesin kısacası mahallemizin ışığı sönmesin mesleği layıkıyla yapan, Ahilik Kültürüne sahip esnaflar bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte 25 yılı dolduran esnafımızın tecrübelerinden faydalanılacağına ve genç esnafımıza önderlik edeceklerine inanıyorum." dedi.

  Törende,  42 esnafa plaket verildi. Plaket Törenine Kumluca Esnaf Kefalet ve Kredi Koop. Başkanı Şaban Eren, Kumluca Ulaştırma ve Hizmet odası Başkanı Bayram iğneli, Kumluca Sanayi Koop. Başkanı Durmuş Tomaç ve Davetliler katıldı.

Editör: ADEM AYDIN