KAŞ

KIZILAY 7-11 EKİM TARİHLERİNDE KAŞ’TA KAN TOPLAYACAK

     KIZILAY'DAN KAŞ'TA KAN TOPLAMA KAMPANYASI: SENSİZ OLMAZ, BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ, SEN DE KAN BAĞIŞÇIMIZ OL İHTİYACI OLAN MİLYONLARI HAYATA BAĞLAYALIM !

   Kızılay 7- 11 Ekim tarihlerinde Kaş'ta gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak.

   Kızılay 7-11 Ekim tarihleri arasında Kaş İlçe merkezi başta olmak üzere kalkan ve Kınık Mahallelerinde kan vermek isteyen gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak. Kızılay Kan Toplama ekibi Kaş İlçe merkezindeki Yat Limanında 7 Ekim Pazartesi Günü ve 8 Ekim Salı Günü 10:00 ile 19:00 saatleri arasında kan vermek isteyen gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak. 9 Ekim Çarşamba Günü ise Kaş Merkez İlkokulu’nda saat 10:00 ile 19:00 saatlerinde Okulumuzda Kan’panya Var sloganı kampanyasıyla kan toplayacak.

   10 Ekim Perşembe günü Kalkan Mahallesi pazar yeri girişinde 10:30 ile 19:30 saatleri arasında, 11 Ekim Cuma 10:30 ile 19:30 saatlerinde Kınık Mahallesi Pazar Yeri Girişinde gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak.

   Yetkililer yaptıkları açıklamada;"Kızılay kan toplama ekipleri ilçemizde kan bağışlama kampanyası için 7-11 Ekim tarihleri arasında Kaş ilçesinde kan toplama tırıyla gönüllü vatandaşlardan kan toplama çalışmaları yapacak. Kızılayın ilçemizdeki bağış günlerine lütfen katılalım. Sevgili Kaşlılar iyilik bizim kanımızda var. Sensiz olmaz, Birbirimize Candan Bağlıyız, Sen de Kan Bağışçımız Ol İhtiyacı Olan Milyonları Hayata Bağlayalım. Kan Bağışının insan hayatının kurtarılmasında çok önemlidir. Yılda 1 kez bile olsa kan bağışımızı yapalım."Dedi.