Genel

KEMK BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

    Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) Başkanı Semih Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

KEMK Başkanı Özdemir, Kemer'de 15 yıldır aralıksız düzenlenen SeaToSkyEnduro Motosiklet Yarışı ve Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından Hard Enduro Dünya Şampiyonası'na dahil edilen 6. Ayak etabına verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Özdemir, yarışlar sonrasında güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek, “Organizasyona verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Yarışlar güzel geçti. Seneye hep beraber daha iyisini yapacağız. Özellikle Kemer Belediyesi’nin plaj yarışı için yaptığı seyirci tribünü vatandaşlardan takdir topladı. Yarışçıların aileleri de Kemer esnafından bol bol alışveriş yaparak esnafa katkı sağladı ve Kemer’de bir hareketlilik oldu. Tüm destekleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışların çok güzel geçtiğini söyledi.

Kemer Belediyesi olarak destek verdikleri yarışların asıl emek sahiplerinin KEMK ve ekibi olduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, “Organizasyon Kemer’e büyük katkı sağladı. Özellikle sosyal medyada Kemer’in tanıtımına katkı açısından önemli bir organizasyondu. Seneye daha iyi bir organizasyonla Kemer’imize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Emeklerinden dolayı KEMK Başkanı Semih Özdemir ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret sonrası Özdemir ve KEMK yönetim kurulu üyeleri Başkan Topaloğlu’na desteklerinden dolayı plaket ve tablo hediye etti.