KAŞ

KAŞ’TA VEKÂLETLE KURBAN ORGANİZASYONU DEVAM EDİYOR

   Kaş İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kaş Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganı ile Vekâletle Kurban Organizasyonuna devam ediyor.

Standları ziyaret eden ve konu hakkında açıklamada bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Kaş Şubesi Başkanı Turgut Topaloğlu, "İlçemizin bir çok noktasında Vekâletle Kurban Organizasyonu için Din Görevlilerimiz marifetiyle standlar oluşturuldu. Vatandaşlarımızın daha kolay bir şekilde vekâlet yoluyla kurbanlarını makbuz karşılığında verebilmeleri mümkün. İlçe Müftülüğümüzden de yine kurban bağışları kabul edilmeye devam ediyor. Her sene, bir önceki seneden daha fazla bağış alarak yurtiçi ve yurtdışında kurban kesemeyen vatandaşların bayram sevincini yaşayabilmeleri için tüm personelimiz hizmet etmeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl yurtiçi kurban bedeli 11.750 TL, yurtdışı kurban bedeli ise 4.750 TL olarak belirlendi. Vekâletle Kurban Organizasyonu 16 Haziran 2024 Pazar günü saat 16.00’a kadar devam edecek" dedi.

Vekaletle Kurban Ücretleri Yurtdışı 4.750.00 TL, Yurtiçi 11,750,00 TL, Filistin içinse 9,250,00 TL (Filistin için bağış sadece bagis.tdv.org adresinden online olarak yapılabiliyor )