KAŞ

KAŞ'TA OKULLARDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

    Kaş'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan öğrencilerden Çevremi Seviyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum ( ÇEDES ) Projesi kapsamında Patara Plajı ve Sosyal Tesislerinde çevre temizliği etkinliği yapıldı.

   Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan öğrenciler Çevremi Seviyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde Kaş'ın dünyaca ünlü antik kenti Patara'nın  Patara Plajı ve Sosyal Tesislerinde çevre temizliği yaptı.  Kaş İlçe Müftülüğünde Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Faruk Genç rehberliğinde, Kaş İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü din görevlileri, Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencileri ile çevre okullardaki öğrencilerin katılımıyla çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen temizlik ve spor etkinliğine Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleriyle, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanları da katıldı.

    Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu yaptığı açıklamada;" Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İlçe Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün organize ettiği, bölgemizin kültürel değerlerinden Patara Plajını temizleme etkinliğine Kalkan, Yeşilköy, Ova ve Kınık Mahallesinde bulunan ilçe milli eğitim müdürlüğümüze bağlı okullarımızın öğrencileri katılım sağladılar. Etkinliğe katılan başta üç kurumun koordinatörleri olmak üzere, yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve geleciğimiz olan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz."Dedi.