Kaş'ta 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle fidan diktiler.

KAŞ’TA CUMHURİYET COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM KAŞ’TA CUMHURİYET COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM

bff5f825-575e-4600-bf8d-d998ecfc8e9a

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ve Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer ve vatandaşlar  11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Kasaba Mallesindeki Seyir Çamı Mevkiinde fidan dikme etkinliğine katılarak fidan diktiler.

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan fidan dikme etkinliğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada;"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılarak fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Her Fidan Bir Umut Cumhuriyetimiz100Yaşında"Dedi.

KAŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANl RAMAZAN SÜER: HERKESİ FİDAN DİKMEYE DAVET EDİYORUM

   Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer herkesi fidan dikmeye davet etti.

2db79dc7-dee7-449a-9900-5fab9d14e262

Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Kaş'ta fidan dikme etkinliğinde fidanlar dikildi. Kaş İlçesinin Kasaba Mahallesi Seyirçam Mevkiinde Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ve vatandaşlarla birlikte fidan diktiler.

Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer fidan dikme etkinliğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada;"Bugün milli ağaçlandırma günü nedeniyle bizde  fidanlarımızı kasaba seyirçamda  diktik. Herkesi fidan dikmeye davet ediyoruz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN