Kaş ilçesinde elektrik ve su kesintilerine vatandaşlar tepki gösteriyor.

TÜRKİYE SERBEST DALlŞ ŞAMPİYONASl KAŞ'TA SONA ERDİ TÜRKİYE SERBEST DALlŞ ŞAMPİYONASl KAŞ'TA SONA ERDİ

   Antalya'nın turistik Kaş İlçesinin merkezi ve mahallelerinde sürekli elektrik ve su kesintilerine tepki göstererek, ekmeğimizle oynamayın diyorlar.

   Turistik Kaş İlçesinde turizm işletmeciliği yapan işletmeciler başta olmak üzere ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler ve ilçede yaşayan vatandaşlar bu turistik ilçede sürekli yaşanan elektrik ve su kesintileri sorununun yetkililer tarafından biran önce çözülmesini istediler.  Vatandaşlar ve turizm işletmecileri yaptıkları açıklamada;" Turistik Kaş İlçesinin  Başkanları, Muhtarları, kurum müdürleri siz neden ilgilenmiyorsunuz. Elektrik ve su kesintileri ile vatandaşı neden çaresiz bırakıyorsunuz ?

Niye sizden bir ses çıkmıyor. Seçim zamanlarında çıkan sesiniz sürekli su ve elektrik kesintilerinde  sesiniz niye çıkmıyor.  Bu turistik Kaş İlçesinin ve turizmin ana sorunu turist buraya bizim kara kaşımıza, kara gözümüze vurularak gelmiyor. Turist buraya tatilini sorunsuz geçirmek ve kendilerine hizmet için geliyor.

     Bu su ve elektrik kesintilerin planlamasını kim yapıyor. Bu iş bilmezlere bu yetkiyi kim veriyor. Haftanın 3 günü elektrik ve su yok. Muz cumhuriyetimi burası. Düğünü olan, cenazesi olan var. Serasına su veren var. Tatilini yapan var. Esnaflık yapan var. Ama gündüz vakti elektrikler yok. Bu zamanda bu günde elektrik mi kesilir?.

    Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy, Sarıbelen, Hacıoğlan, Yeniköy, Çukurbağ, Patara gibi turistik yerlerde sürekli elektrik, suyun kesilmesi bizi de turistik işletmelerdeki müşterilerimize bu durumu anlatamıyoruz. Onlarda bu duruma şaşkın diyecek bir şeyimiz yok. Elektriksiz, susuz turizm olmaz bir daha gelmeyiz. Bu durumu sosyal medyada eş, dost, arkadaşlar başta olmak üzere herkesle paylaşırız. Yetkililer su ve elektrik sorununu çözemezse turisti, turizmi unutun diyerek tepki gösteriyorlar.

Editör: ADEM AYDIN