CAZlN BÜYÜLEYİCİ RİTİMLERİ BİR KEZ DAHA KAŞ'TA ESTİ

   Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kaş Caz Festivali Kaş'a hareket getirdi.

    Turistik Kaş İlçesinin Marina'da 3 gündür düzenlenen 6. Kaş Caz Festivali etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

23-24-25 Ağustos tarihlerinde Kaş İlçesinde düzenlenen  6. Geleneksel Kaş Caz Festivaline Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en önemli müzisyenlerinden Fatih Erkoç'da katılarak Kaşlı müziksever hayranlarıyla buluştu. Caz müziğin büyüleyici ritimleri bir kez daha Kaş’ın ılık rüzgarlarına karıştı. 6. Geleneksel Kaş Caz Festivali  23-24-25 Ağustos tarihlerinde Kaş Marina'da, 6. kez müzikseverlerle buluştu. Ünlü sanatçı Fatih Erkoç 25 Ağustos Pazar günü Kaş Marinada sahne alarak müzikseverle buluştu.Caz Festivaline katılan sanatçılar müzisyenlerin solo ve grup performansları, misafirlere denizin kıyısında caz müziği ile unutulmaz bir gece yaşatırken, Kaş Caz Festivali ılık esintiler ve yıldızlar altında bu yıl da eşsiz geçti. 23-24-25 Ağustos Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 3 gün süren 6. Kaş Caz Festivali 23 Ağustos Cuma günü programın açılışını 1970'li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını güncel altyapı ile tekrar düzenleyen Hey Douglas ve ilk gecenin kapanışı ise Kalben yaptı. Festivalin ikinci günü 24 Ağustos Cumartesi günü Deniz Mahir Kartal'ın solo performansı ile başladı. Birsen Tezer ikinci geceyi renklendirdi. 25 Ağustos Pazar günü festivalin son günü ise Türkiye'nin en güçlü seslerinden ve en önemli müziksiyenlerinden ünlü sanatçı Fatih Erkoç sahne aldı. Ünlü sanatçı Fatih Erkoç müziksever hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Festivalin kapanışı İlhan Erşahin'in sahne almasıyla sona erdi.

   Kaş Caz Festivali etkinliklerine katılan Güzin Aktay Caz Festivaliye ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Kaş Caz Festivalin 3. günü, Şahane ses, Enstrümanist , trombon sanatçısı Fatih Erkoç ile unutulmaz bir akşam  yaşadık.Kaş Caz Festivalini düzenleyen, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."Dedi.

ANTALYA VALİSİ ŞAHİN  PATARA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU ANTALYA VALİSİ ŞAHİN  PATARA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Editör: ADEM AYDIN