15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMAYACAK

 Kaş ilçesinde 12-15 Temmuz tarihlerinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenecek.

Antalya’nın Kaş ilçesinde 12-15 Temmuz tarihlerinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerle kutlanacak. 12 Temmuz Cuma günü saat 12:30’da Kaş İlçe Müftülüğünce tüm camilerde Cuma namazı öncesi şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlit Proğramı yapılacak. 15 Temmuz Pazartesi günü saat 12:30’da Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camisinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve mevlit proğramıyla başlayacak.

 15 Temmuz Pazartesi günü Saat 20:45’te İlçe protokolü ve vatandaşların Katılacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Yürüyüşü Kaş ilçesinin girişindeki Migros Alış veriş Merkezi kavşağından Cumhuriyet Meydanında sona erecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Yürüyüşü yapılacak. Cumhuriyet Meydanında yapılacak etkinliklere kapsamında Saat 20:55’te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anı Defterinin imzalanacak. Saat 21:00’de Kaş İlçe Meydanında önce 15 Temmuz Şehitlerine saygı duruşu yapılacak ardından İstiklal Marşı okunacak. Kuranı Kerim Tilaveti ve dua okunacak. Tören etkinlikleri kapsamında Kaş İlçe Kaymakamının günün anlam ve önemini belirten konuşması, Cumhurbaşkanının Ulusa seslenişinin canlı olarak yayınlanması, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle ilgili müzik ve video yayınlanması, Yatsı namazı vaktinde çifte ezan okunması,15 Temmuz ruhunu yansıtan fotoğraf ve film gösterilerinin yapılması ve 15 Temmuz gecesini anlatan kamu spotları yayınlanması, 15 Temmuz 2024 Pazartesi gününü 16 Temmuz Salı gününe bağlayan gece Saat 00:13’de bütün camilerde eş zamanlı  Sela okunacak.

KAŞ 112 KAVŞAĞINDA FECİ KAZA KAŞ 112 KAVŞAĞINDA FECİ KAZA

Editör: ADEM AYDIN