KAŞ

KAŞLlLAR CUMA ABİSİNİ KAYBETTİ

  Kaşlılar Cuma abisini son yolculuğuna uğurlayacak.

   Turistik Kaş ilçesine 40 yıl önce ailesiyle birlikte gelerek turizmcilik işleriyle uğraşan ve uzun yıllar Restoran aşçılığı, ustalığının yanı sıra daha sonra çayçılık yapan Cuma Beyazgeyik kanser illetine yenilerek hayatını kaybetti. Turistik Kaş İlçesinde ailesiyle birlikte sevilen, sayılan, örnek kişiliği ve iyi ahlâkıyla insanlarla iyi iletişim kuran, vatandaşların hatırını soran, kısa ve uzun sohbetletiyle ve   güler yüzlülüğle iz bırakan, merhum Cuma Beyazgeyik ilçenin merkezdeki Süleyman Çavuş Camiinde vakit namazlarında namaz  kıldıran Camii İmamamına ve cemaata müezzinlik ederdi. Merhum Cuma Beyazgeyik uzun zamandan beri yakalandığı kanser illetine yenilerek hayatını kaybetti. Merhum Cuma Beyazgeyik'in ölümü ilçede üzüntü yarattı.

   Merhum Cuma Beyazgeyik Kaş İlçe Merkezindeki Merkez Süleyman Çavuş Camiinde 14 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Kaş İlçesindeki Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığında defnedilecek.

   Kaş Aydın Haber Gazetesi ve İnternet Web Sitesi ailesi olarak merhum Cuma Beyazgeyik abimizin ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve Kaşlı vatandaşlara başsağlığı diler, geride kalanlara Allah'tan sabır temenni ederiz.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şad olsun. İnşallah nurlar içinde yatsın. Dualarımız rahmetli Cuma Beyazgeyik abimiz için.