KAŞ

KAŞLl PINARBAŞI MUHTARlNlN PEHLİVANl MENTEŞE'DE ŞAMPİYON

    KAŞ PINARBAŞl MUHTARlNlN PEHLİVANl MENTEŞE'DE DE ŞAMPİYON

   Kaş'ın Pınarbaşı Muhtarı İbrahim Gölgecinin pehlivanı Antalya'nın Konyaaltı Festikan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde olduğu gibi ardından Muğla Menteşe'de de rakiplerini yenerek birinci oldu.

   Ata sporu Yağlı Pehlivan Güreşlerine yaptığı hizmetlerle özellikle Yağlı Pehlivan Güreşlerinde güreşen  pehlivanlara maddi manevi her desteği veren Yağlı Güreş aşığı güreşçilerin hamisi Antalya İlinin Kaş İlçesinin Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin maddi manevi verdiği destekle her zaman yanında olan pehlivanı İsmail Sait Işıklı Geçen hafta Antalya'nın Konyaaltı Festikan Yağlı Pehlivan Güreşlerinin ardından  Muğla İlinin Kavaklıdere Belediyesinin düzenlediği 30. Geleneksel Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde de Deste Orta Boyunda rakiplerini yenerek birinci oldu.

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin pehlivanı Fethiye İlçesinden Ankara ASKİ Güreş Kulübünde güreşen Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Deste Orta Boyunda finalde  rakibi Osman Nuri Çıldan'ı

yenerek birinci oldu.

   Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Menteşe Beşpınar 30. Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Deste Orta Boyunda birinci Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin pehlivanı İsmail Sait Işıklı birinci olurken, Osman Nuri Çıldan ikinci, Ayhan Ege Gündoğdu ile İsmet Can Kızıltaş ise üçüncülüğü paylaştı.

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarının maddi manevi her türlü desteği verdiği  Güreşçisi İsmail Sait Işıklı 11 Ağustos Pazar Günü Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi Menteşe Beşpınar 30. Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Deste Orta Boyunda rakiplerini yenerek birinci oldu. 

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci pehlivanın Menteşe'de birinci olmasıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada;"Şükürlerolsun Allahım yine maddi ve manevi her türlü desteği verdiğim pehlivanım İsmail Sait Işıklı Geçen hafta Antalya'nın Konyaaltı İlçesinin Festikan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde olduğu gibi bu hafta sonu Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi 30. Geleneksel Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde de rakiplerini bir kez daha yenerek birinci olması, şampiyon olması beni bir kez daha sevindiren pehlivanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Pehlivanlarım emeklerin karşılığı alıyor. Yüce Allahım pehlivanlarımın emeğinin karşılığını verdi. Ata sporu Yağlı Pehlivan Güreşlerine ve güreşçilere ne yapsak azdır. Güreşçi olmak pehlivan olmak kolay bir iş değil. Her ananın doğurduğu pehlivan olmuyor. Pehlivanlara maddi manevi destek vermek, onların her zaman yanında olmak kolay değil, bu bir gönül işi. Pehlivanlar bize atalarımızın emanetidir. Onların başarılı olması kazandığı ödülü getirmesi beni çok memnun ediyor" Dedi.