Kaşlılar esnaf Ali Abilerini kaybetti.

   Uzun yıllar Kaş Esnaf Sanatkarlar Kefalet ve  Kredi Kooperatifi Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyesi ve esnaf Ali Efeoğlu Kaş'ın Kemer Mahallesinin Sinekçi Mevkiii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Ali Efeoğlu öğle namazına müteakiben Kaş İlçesinin Kemer Mahallesi Sinekci Mevkindeki kabasekizi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kabasekiz Mezarlığına gözyaşları içerisinde defnedildi. 

   Kaş Esnaf Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin yaptığı konuşmada;"Uzun yıllar kader birliği yaptığımız ve birlikte görev yaptığımız, Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız çok değerli arkadaşımız Ali Efeoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Merhum arkadaşımız Ali Efeoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakiben İlçemizin  Kemer Mahallesi Sinekçi Mevkiindeki  Kabasekiz Camiinde kılınan cenaze namazından sonra defin ettik. Çok üzgünüz. Ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve esnaf Camiasına  başsağlığı diler, geride kalanlara Allah'tan sabır temenni ederim."Dedi.

KUMLUCA VE KAŞ'TA PLANLAMA VE İMAR MEVZUATI  BİLGİLENDİRME PANELİ KUMLUCA VE KAŞ'TA PLANLAMA VE İMAR MEVZUATI  BİLGİLENDİRME PANELİ

Editör: ADEM AYDIN