Kaşlılar Cuma Abisini son yolculuğuna uğurladı.

   Turistik Kaş ilçesine 40 yıl önce ailesiyle birlikte gelerek turizmcilik işleriyle uğraşan ve uzun yıllar restoran aşçılığı ve ustalığının yanı sıra daha sonra çayçılık yapan 66 yaşındaki Cuma Beyazgeyik 13 Ağustos Salı günü kanser illetine yenilerek hayatını kaybetti. Turistik Kaş İlçesinde ailesiyle birlikte sevilen, sayılan, örnek kişiliği ve iyi ahlâkıyla insanlarla iyi iletişim kuran, vatandaşların hatırını sık sık soran, uzun ve kısa sohbetletiyle ve güler yüzlülüğüyle ilçede derin iz bırakan, merhum Cuma Beyazgeyik ilçenin merkezindeki Süleyman Çavuş Camiinde vakit namazlarında namaz  kıldıran Camii İmamına ve cemaata müezzinlik ederdi. 66 yaşındaki Merhum Cuma Beyazgeyik uzun zamandan beri yakalandığı kanser illetine yenilerek 13 Ağustos Salı günü hayatını kaybetti. Kaş İlçesinde kişiliğiyle ve örnek esnaflılığla gönüllerde taht kuran merhum Cuma Beyazgeyik'in ölümü ilçede üzüntü yarattı.

   66 yaşındaki merhum Cuma Beyazgeyik ölümünden bir gün sonra 14 Ağustos Çarşamba günü Kaş İlçe merkezindeki Merkez Süleyman Çavuş Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kaş İlçesindeki Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığında  defnedildi. Merhum Cuma Beyazgeyik'in cenaze namazı Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu tarafından kıldırıldı. Cenaze namazına, Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, Kaş eski Belediye Başkanı Halil Kocaer, merhumun ailesi, kardeşleri, akrabaları,  sevenleri ve Kaşlı vatsndaşlar katılarak merhum Cuma Beyazgeyik'i ölümünde yalnız bırakmadılar. Merhumun cenazesi gözyaşları içinde defnedildi.

KAŞ’TA PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI TEMALI KONFERANS KAŞ’TA PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI TEMALI KONFERANS

   Kaş Aydın Haber Gazetesi ve İnternet Web Sitesi ailesi olarak merhum Cuma Beyazgeyik abimizin ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve Kaşlı vatandaşlara başsağlığı diler, geride kalanlara Allah'tan sabır temenni ederiz.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şad olsun. İnşallah nurlar içinde yatsın. Dualarımız rahmetli Cuma Beyazgeyik abimiz için.

Editör: ADEM AYDIN