KAŞ

KAŞ’LI ÖĞRENCİLER BUGÜN KARNE HEYECANI YAŞAYACAK

  OKULLAR BUGÜN TATİL OLUYOR

Kaş İlçesi’nde 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü (Bugün) tamamlanacak. Öğrenciler okullarda düzenlenecek törenlerle karnelerini alarak, yaz tatiline girecekler.

Tüm Ülkede olduğu gibi Antalya’nın Kaş İlçesinde de 12 Eylül tarihinde başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü (Bugün)  sona erecek. Karne dağıtım öncesi öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Kaş ilçesinde 60 Eğitim Kurumun da 790 Öğretmen görev yaparken, 10 bin 514 öğrenci eğitim görüyor. 14 Haziran Cuma Günü Kaş Merkez ve mahalle İlk-Ortaokulu ve liselerde karne töreni yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona erecek olması dolayısı ile yaptığı açıklamada ; “ Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması için bakanlığımızın hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde verimli bir seneyi geride bırakıyoruz. Öğrencilerimiz dersleri dışında,  çevreyle ilgili ve Avrupa birliği ile müşterek yürütülen projelerini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizi hayata hazırlarken eğitim ve öğretim kalitemizi yükselmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Okulların tatilde olduğu dönem içerisinde de eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz devam edecek.Öğrencilerimiz tatil boyunca sanattan, spora tüm dinlendirici aktivitelerin içerisinde olacaklar.Öğrencilerimizin karnesi hepimizin karnesidir.Sadece çocuklarımızın karnesi değildir. Böyle değerlendirmeliyiz. Öğrencilerimizin yerine kendimizi koymalıyız. Çocuklarımıza tatil boyunca zaman ayırarak birlikte olmalıyız. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlık içerisinde güzel bir tatil dönemi diliyorum.”dedi.