KAŞ

KAŞ YATILI YAZ KUR’AN KURSLARINDA KAPANIŞ PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

   Kaş İslamlar Mahallesi Mehmet Gözalıcı Yatılı Yaz Kur'an Kursu ve Kınık Mahallesi Yatılı Yaz Kur'an Kursu'nda kapanış programları gerçekleştirildi.

Kaş Yatılı Yaz Kur’an kurslarında kapanış programında konuşan Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, " Yaz dönemi boyunca emek sarf eden başta din görevlilerimiz ve Kur’an kursu öğreticilerimiz olmak üzere, öğrencilerimize ve ailerelerine teşekkür ediyorum. Kur'an kurslarımızda öğrenilen bilgilerin hayatımız boyunca uygulanmasını tatbik edilmesini Rabbimiz'den temenni ediyorum" dedi.

Öğrencilere de tavsiyede bulunan Kaş İlçe Müftü Topaloğlu, Gencin süsünün güzel ahlakı olduğunu ifade ederek, “En küçük davranışlarınızda bile, edep, nezaket ve zarafet olsun, inancınız ve ahlakınızla çevrenize ışık saçan bir kandil gibi olun. Öğrendiğiniz, bildiğiniz güzellikleri hayata taşımanın gayreti içerisinde olun, tercihinizi devamlı surette iyilikten yana kullanın. Yeryüzünde iyiliklerin çoğalması ve kötülüklerin azalması için çalışmayı kendinize ilke ve hayat düsturu edinin. Her zaman ailenizin gurur duyacağı, akrabalarınızın iftihar edeceği ve arkadaşlarınızın örnek alacağı erdemli bir duruş içerisinde olun.” dedi.

Vaizler, Kur'an kurslarının yönetici ve görevlileri ile din görevlilerinin de katıldığı programlarda öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, şiirler, hadisler ve dualar seslendirildi.

Programlar yapılan duanın ardından pasta kesimi, ikramlar ve düzenlenen piknik etkinliğiyle sona erdi.