Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak 12 Kasım Pazar Günü yapılacak olan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin kongresine tüm delegeleri ve vatandaşları davet etti.

KAŞ’TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI KAŞ’TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı Pazar Günü yapılacak.

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı ve kongresi 12 Kasım Pazar Günü Kaş Belediye Toplantısı Salonunda saat 14:00’te başlayacak. Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak kongreyle ilgili olarak yaptığı konuşmada” 3 yıldır yaptığım Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanlığını 12 Kasım Pazar Günü yapılacak kongreyle bitirmek istiyorum. Bu bir hizmet bayrak yarışı ben ve ekibim 3 yıl önce aldığımız hizmet bayrağını başarıyla taşıdık. Şimdi artık hizmet bayrağını yeni göreve seçilerek gelecek olan arkadaşlar bizden aldıkları hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacaklarından hiç şüphem yok. Seçilerek gelecek olan yeni başkan ve yeni yönetim kuruluna şimdiden başarılar dilerim. 12 Kasım Pazar günü Kaş Belediye Toplantı Salonunda saat 14:00'te başlayacak olan kongreye derneğimize kayıtlı üyeler başta olmak üzere tüm vatandaşlar davet ediyorum."Dedi.

 Edinilen bilgilere göre 12 Kasım Pazar yapılacak olan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği genel kurul toplantısı ve kongresinde mevcut Başkan Aydın Çırak’ın Başkanlık için aday olmayacağı ve tek adayın Abdullah Hamarat’ın başkanlık için adı geçtiği ve aday olacağı haber ekibimizin yaptığı ve araştırdığı bilgilere göre İYİ Parti Kaş İlçe yönetim kurulu üyesi ve İYİ Parti Kaş Belediye Meclis üyesi Abdullah Hamarat ‘ın tek listeyle başkanlığa aday olduğunu öğrendik. Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin yeni seçilecek başkanına ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileriz.

Editör: ADEM AYDIN