KAŞ’TA "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞAASI" TEMALI KONFERANS PROGRAMI KAŞ’TA "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞAASI" TEMALI KONFERANS PROGRAMI

   Kaş'ın Pınarbaşı Muhtarı İbrahim Gölgecinin pehlivanı Feslikan'da birinci oldu.

   Ata sporu Yağlı Pehlivan Güreşlerine yaptığı hizmetlerle özellikle Yağlı Pehlivan Güreşlerinde güreşen  pehlivanlara maddi manevi her desteği veren Yağlı Güreş aşığı güreşçilerin hamisi Antalya İlinin Kaş İlçesinin Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin maddi manevi verdiği destekle her zaman yanında olan pehlivanı İsmail Sait Işıklı Deste Orta Boyunda rakiplerini yenerek birinci oldu.

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin pehlivanı Fethiye İlçesinden Ankara ASKİ Güreş Kulübünde güreşen Konyaaltı Feslikan Güreşlerinde Deste Orta Boyunda finalde rakibi Antalyalı Yusuf İnce'yi yenerek birinci oldu. Konyaaltı'nda düzenlenen 26. Feslikan Güreşlerinde 56 pehlivanın katıldığı Deste Orta Boyunda birinci Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci'nin pehlivanı İsmail Sait Işıklı birinci olurken, Anyalya'dan Yusuf İnce ikinci, yine Antalya'dan Muhammet Toy ile Antala'dan Mustafa Hoyraz ise üçüncülüğü paylaştı.

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarının maddi manevi her türlü desteği verdiği  Güreşçisi İsmail Sait Işıklı 4 Ağustos Pazar Günü Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde ilçe belediyesinin düzenlediği 26. Feslikan Yaylası Yağı Pehlivan Güreşlerinde birinci oldu. 56 pehlivanın katıldığı Deste Orta Boyunda rakiplerini yenerek birinci oldu. 

   Kaş Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gölgeci pehlivanın Feslikan'da birinci olmasıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada;"Şükürlerolsun Allahım yine maddi ve manevi her türlü desteği verdiğim bir pehlivanımda rakiplerini yenerek birinci olması, şampiyon olması beni bir kez deha sevindiren pehlivanlarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Pehlivanlarım emeklerin karşılığı alıyor. Yüce Allahım pehlivanlarımın emeğinin karşılığını verdi. Ata sporu Yağlı Pehlivan Güreşlerine ve güreşçilere ne yapsak azdır. Güreşçi olmak pehlivan olmak kolay bir iş değil. Her ananın doğurduğu pehlivan olmuyor. Pehlivanlara maddi manevi destek vermek, onların her zaman yanında olmak kolay değil, bu bir gönül işi. Pehlivanlar bize atalarımızın emanetidir. Onların başarılı olması kazandığı ödülü getirmesi beni çok memnun ediyor.

"Dedi.

Editör: ADEM AYDIN