KAŞ

KAŞ MERKEZ MUHTARI YENİ BİNASINDA

   Kaş Merkez Muhtarı Mustafa Çerci muhtarlığı yeni binasına taşıdı.

   31 Mart Yerel seçimlerinde Kaş Merkez muhtarlığına aday olan Mustafa Çerçi ve seçim vaatlerinde muhtar seçildiği takdirde muhtarlığı yeni bina bularak vatandaşları yeni binada ağırlayacağını ve vatandaşların tüm muhtarlık işlerini yeni binada yapacağı sözünü vermişti. Kaş Merkez muhtarlığına seçilen Mustafa Çerçi turistik ilçede kiraların yüksek olmasına rağmen kiralık ev ve işyerleri bulmanın zor olduğunu belirterek yinede ilçe merkezi Atatürk Bulvarı eski Otogar içinde bir binayı Kaş İlçe Merkez Muhtarlık binası olarak kullanacağım. Vatandaşlarımı yeni muhtarlık binasına hem ziyaretleri için hem de tüm muhtarlık işlerini yapmak için yeni muhtarlık binamıza davet ediyor, bekliyorum."Dedi.

  Kaş Merkez Muhtarı Mustafa Çerçi tarafından İlçe merkezi Atatürk Bulvarı eski Otogar içindeki binaya muhtarlık ofisi olarak taşıdı. Yeni taşınan Kaş Merkez muhtarlığı binasına ve muhtar Mustafa Çerçi'ye resmi kurum müdürleri, amirleri ve vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar.

   Kaş İlçesinin İlçe Merkez Muhtarı Mustafa Çerçi'yi

Yeni muhtarlık binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaş Aydın Haber Gazetesi ve İnternet Web Sitesi imtiyaz sahibi ve gazeteci Adem Aydın ziyaretle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Tebrikler muhtarım. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni muhtarlık binasında Güle güle sağlıklı, huzurlu ve mutluluklarla dolu çalışmalar dilerim. Allah utandırmasın."Dedi.