KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ  ESKİŞEHİR SPOR KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ  ESKİŞEHİR SPOR

   Kaş Gıda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantı yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında Kaş Gıda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplanarak durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu Başkanı Fahri Özen katıldı. 
   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada;" Kaş Gıda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nı Heyet Başkanımız Vali Hulusi Şahin, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen’in katılımıyla gerçekleştirdik. Şehrimize katma değer sağlayacak ve yeni istihdam alanı yaratacak olan sanayi bölgemiz için yapacaklarımızı değerlendirdik."Dedi.
  Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlanma ve faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda Kaş Gıda İhtisas OSB’nin ekonomik durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN