KAŞ ÇPAL MÜDÜRÜ MEHMET DEMİRCİ:2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

  Kaş Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Okulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle kapanış proğramı gerçekleştirdiler.

KAŞ BELEDİYESİNDEN PEYZAJ ÇALIŞMASI KAŞ BELEDİYESİNDEN PEYZAJ ÇALIŞMASI

  Kaş İlçesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kaş Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Okulu Okul Müdürü Mehmet Demirci, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileriyle birlikte okul bahçesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulların kapanması nedeniyle kapanış proğramı gecesi düzenlediler. Proğram 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Okul Müdürü Mehmet Demirci’nin açılış konuşmasını yapmasıyla devam eden proğram Okul birincisi Merve Yılmaz, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı ve okul kütüğüne birincilik plaketini çaktı.

12. sınıf öğrencileri, 11. sınıf öğrencilerine şanlı Türk Bayrağı ve okul flaması devir teslim törenini gerçekleştirdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılı ve özverili çalışmaları adına, Okul Müdürü Mehmet Demirci tarafından, Coğrafya öğretmeni Recep Madenci’ye plaket takdim edildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 4x100 bayrak yarışı erkekler kategorisinde ilçe birincisi olan öğrenciler Yücel Sarıca, Efe Cemil Aktuğ, Ahmet Kerem Polat ve Mehmet Emin Yüksel’e okul müdür yardımcısı Cumali Özden Akpınar tarafından madalyaları takdim edildi. Tören ikram ve müzikle sona erdi.

   Okul Müdürü Mehmet Demirci yaptığı konuşmada”Bu yıl mezun olan tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir hayat temenni ediyoruz. Yolunuz açık olsun sevgili gençler.”dedi.

Editör: ADEM AYDIN