KAŞ

   KAŞ BELEDİYE MECLİSİ YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPACAK

   KAŞ BELEDİYE MECLİSİ YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI 2 OCAK SALI GÜNÜ YAPACAK

  Kaş Belediye Meclisi 2 Ocak Salı günü saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonunda yeni yılın ilk meclis toplantısını yapmak üzere toplanacak.

   Kaş Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 2 Ocak Salı günü saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonunda 2024 yılı yeni yılın Ocak Ayı olağan meclis toplantısı yapmak üzere toplanacak.

KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 2 OCAK SALI GÜNÜ MECLİS GÜNDEMİ

1-) Açılış ve Yoklama.

2-)2024 yılında Belediye Meclisinin toplantı gününün ve tatil ayının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

3-) Denetim Komisyonu Oluşturulması.

4-) Denetim Komisyonu üyelerine ödenecek ücretin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

5-) Belediye Başkan Yardımcılarının Ödeneklerinin Belirlenmesi (5393 Sayılı Belediye Kanununun 4 9.Maddesi Gereğince Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiş olan (2 adet meclis üyesi )

6-) Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu üyelerine verilecek olan huzur hakkı ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

7-) Belediyemizde Teknik Hizmetler Sınıfı, Avukatlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri ve Genel İdare Hizmetleri Sınıfında tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

8-) Belediyemiz Norm Kadrosunun güncellenmesi konusunun görüşülmesi.

9-) Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmekte olan ve gerçekleştirilecek olan hizmetlerin yerine getirilmesinde kullanılmak üzere Kamu Bankalarından 20.000.000,00 TL kredi kullanılması için Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

10-)  Kalkan Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit ve Koruma Alanı 1/1000 ve 1/500 Ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu Plan Hükmü Değişikliği konusunun görüşülmesi.

11-) Dilek ve Temenniler.

12-) Kapanış.