KAŞ BELEDİYE MECLİSİ YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI 2 OCAK SALI GÜNÜ YAPACAK

  Kaş Belediye Meclisi 2 Ocak Salı günü saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonunda yeni yılın ilk meclis toplantısını yapmak üzere toplanacak.

KAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ TEKNE TURUNDA KAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ TEKNE TURUNDA

   Kaş Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 2 Ocak Salı günü saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonunda 2024 yılı yeni yılın Ocak Ayı olağan meclis toplantısı yapmak üzere toplanacak.

KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 2 OCAK SALI GÜNÜ MECLİS GÜNDEMİ

1-) Açılış ve Yoklama.

2-)2024 yılında Belediye Meclisinin toplantı gününün ve tatil ayının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

3-) Denetim Komisyonu Oluşturulması.

4-) Denetim Komisyonu üyelerine ödenecek ücretin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

5-) Belediye Başkan Yardımcılarının Ödeneklerinin Belirlenmesi (5393 Sayılı Belediye Kanununun 4 9.Maddesi Gereğince Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiş olan (2 adet meclis üyesi )

6-) Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu üyelerine verilecek olan huzur hakkı ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

7-) Belediyemizde Teknik Hizmetler Sınıfı, Avukatlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri ve Genel İdare Hizmetleri Sınıfında tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

8-) Belediyemiz Norm Kadrosunun güncellenmesi konusunun görüşülmesi.

9-) Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmekte olan ve gerçekleştirilecek olan hizmetlerin yerine getirilmesinde kullanılmak üzere Kamu Bankalarından 20.000.000,00 TL kredi kullanılması için Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

10-)  Kalkan Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit ve Koruma Alanı 1/1000 ve 1/500 Ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu Plan Hükmü Değişikliği konusunun görüşülmesi.

11-) Dilek ve Temenniler.

12-) Kapanış.

Editör: ADEM AYDIN