KAŞ

KAŞ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETLER

   KAŞ CUMHURİYET BAŞSAVCISI ERDEMİR’DEN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN’A ZİYARET

   Kaş Cumhuriyet Başsavcılığa yeni göreve başlayan Muhammed Huzeyfe Erdemir Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’a ziyarette bulundu.

   Antalya’nın Kaş ilçesinde göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Huzeyfe Erdemir, Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Demirhan, ziyaretten dolayı Başsavcı Erdemir’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Demirhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Erdemir ziyarette bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bili alışverişinde bulundular.

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANINDAN KAŞ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

 Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tolgahan Demir, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ile Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’ı makamında etti. Ziyarette Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan ve Antalya Esnaf ve SanatkarlaR Odaları Birliği Başkanı birbirlerine ziyaret anısına hediyeler verdiler. Başkanların ziyaretinde bir süre sohbet ederek, ikramlarda bulundular. 

KORKUTELİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİNDEN KAŞ BELEDİYE BAŞKANINA GÜREŞ DAVETİ

Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Cennet Turhan Kaş Belediye Başkanı Erol Dermirhan’ı güreşlere davet etti.

  Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Cennet Turhan, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran adına Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’ı makamında ziyaret ederek 1 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenliklerine davet etti. Meclis Üyesi Turhan yaptığı açıklamada” 1 Eylül Pazar günü Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerine ve etkinliklerimize Korkuteli Belediye Başkanımız adına görevlendirildim. Kaş Belediye Başkanımız sayın Erol Demirhan’ı Korkuteli 1 Eylül Pazar günü yapacağımız geleneksel Korkuteli Altın Kiraz ve Şehzade Korkut Şenliklerine başkanımız Saniye Caran adına davet ettik.  İnşallah Başkanımız sayın Erol Demirhan ekibiyle gelerek şenliklerimizi neşelendirir ve onur konuğumuz olur..”dedi.