KAŞ

KAŞ ANTİK TİYATRO'DA ANİMADİVAS FRİENDS KONSERİ

   KAŞ SANATLA BULUŞTU

   Kaş Antik Tiyatro  Animadivas ve Friends konseriyle coştu.

   Kaş Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile  Kaş İlçesindeki Antik Tiyatro'da Tarih Sanatla Buluşuyor etkinlikleri kapsamında Animadivas ve Friends tarafından Kaşlılara ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistlere açık havada ücretsiz konser verdi.

   İsviçreli müzik grubu Animadivas ve Friends, Kaş Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle "Tarih Sanatla Buluşuyor" etkinliği kapsamında Kaş ilçesinin açık havada deniz manzaralı muhteşem atmosferinde  Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda konser verdi. İsviçreli opera sanatçısı Sandra Werner ve piyanist Belina Kostadinova’nın  sahne aldığı konseri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Etkinlik Koordinatörü Hale Ergin, Kaş Belediye Başkan Vekili Adil Arslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Derya Özdemir de takip etti. Kaş Belediye Başkan Vekili Adil Arslan, konserde opera, pop, standart ve folk müzik türlerindeki orijinal besteler, operet melodileri ve piyano sololarından oluşan repertuvarı ve Türkçe şarkıları müzikseverlerin beğenisine sunan müzisyenleri tebrik ederek, çiçek takdim etti.

    Gazeteci ve Kaş Belediye eski meclis üyesi Meral Çiyan Şenerdi konserle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Animadivas Friends konseri Kaş Antik Tiyatro Bu sıradan bir konser değil; arkasında bir aşk öyküsü var; zaten Kaş aşktır. İsviçreli Soprano Sandra yıllar evvel Kaş’a geliyor ve Kaş’lı Ekrem kaptan ile birbirlerine aşık oluyorlar. Bu akşam o aşkın konserini izliyoruz."Dedi.