Ankara Gündemimiz Kaş

   AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı Ankara'ya çıkarma yaptı.

   AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş Ankara"yı ziyaret etti. Ankara ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giderek mecliste Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

Abdülkadir Uraloğlu, eski Dışişleri Bakanı AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

  AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada;"Ankara ziyaretlerimizde Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeydik.

KAŞ ANTİPHELLOS ANTİK TİYATRODA "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI " KONULU KONFERANS KAŞ ANTİPHELLOS ANTİK TİYATRODA "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI " KONULU KONFERANS

Bakanımız, Milletvekillerimiz; Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik ve İbrahim Ethem Taş ile bir araya gelerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. İlçemizde yapılmakta ve yeni yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN