Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen HobiFest'te Ansan tarafından stand açıldı.

   16-17 Eylül tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen HobiFest 2023 festivaliyle amatör ve profesyonel hobi tutkunlarını biraraya getiren etkinlikler kapsamında Akdeniz Gençlik Sanat Araştırma Araştırma Derneği ( ANSAN )  tarafından Cam Piramit alanında açılan standa konuklar yoğun ilgi gösterdi.

MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR

9dcfecaf-ca8f-4621-8555-ed54c0d709b0

 Akdeniz Gençlik Sanat Araştırma Araştırma Derneği Başkanı Özer S. Özgüç yaptığı açıklamada; "Hobifest 2023 e AKSAN olarak katıldık. Standın Hazırlanmasında Antalya Türk Ocağı Başkanı Abdullah Uysal' ın büyük yardım ve desteğini gördük. Standımızı gezen seyirciler ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in takdirine mazhar olduk. Standımızda, Dr. (E)Albay Suat Akgül'ün tarih sohbetleri, Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Kadını Fotoğraf Sergisi, Ali Yıldız, Muharrem Yellice Kitapları, Üyemiz Deri Sanatçısı Nazik Tükük eserleri büyük ilgi gördü. AKTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Kâhya, Genel Sekreter Mustafa Noyan'ın teşekkür belgesine layık görüldük. Standımızın açılmasında emeğini esirgemeyen AKSAN, Antalya Türk Ocağı üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz." dedi.

4b06d6b9-2ce9-4daa-a9df-b3da47cf7ca6

Editör: ADEM AYDIN