GÜZEL BİR EKİM GÜNÜ

Güzel bir Ekim günü.

Hava güneşli ve sıcak.

Turizmin gözbebeği Kaş ilçemizin en güzel günleri.

Mahalle sakinlerinin biraraya geldiği, sohbet ettiği, Meis Adası manzaralı banka oturdum. Akdeniz, Meis Adası, Beşadalar ve bir kuğu gibi süzülen yatları izliyorum.

Dünyanın en güzel manzarası. Hemen 200 metre ileride Antik Tiyatro var.

Hergun yüzlerce yerli ve yabancı turistin görmek ve günbatımını izlemek için ziyâret ettiği denize nazır Antik Tiyatro hemen karşım da.

Etraf asırlık zeytin ve keçiboynuzu ağaçlarıyla kaplı.

Bir gelenin bir daha hatta daha fazlasıyla geldiği bir Cennet.

Oturduğum yer bugün sadece benim oturduğum bir yer değil.

Burada onlarca tanıdığım, oturup sohbet ettiğimiz, şen şakrak kahkahalar attığımız ve ebediyete intikal etmiş buyukleriminde birzamanlar oturduğu ve bu güzel manzarayı izledikleri özel bir yer.

Bugün isimlerini hatırladığım ( Umarım hiçbirisini unutmamışımdır. Unuttuğum olursada özür dilerim) ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimi saygiyla anmak ve onlara minnettarliklarimi sunmak istedim. Mahallemizde yaşamış ve ebediyete intikal etmiş başta babam rahmetli Hüseyin Aydın olmak üzere çok değerli büyüklerim ve arkadaşlarımın isimlerini yazmak istedim.

Yeni Camii mahallesinde yaşamış ve ebediyete intikal etmiş büyüklerim ;

Babam Hüseyin Aydın , Komşularımız ve büyüklerimiz Hamza Ustaer, Mustafa Çetin ve eşi Nazire Çetin, Ayşe Çetin, Yaşar Bora, İbrahim Egriboyun , eşi Meryem Egriboyun, oğlu Mustafa Eğriboyun, Ali Önal ve eşi Hatice Önal, Ismet Aydemir ve eşi Dudu Aydemir, Ibrahim Göker ve eşi Zeynep Göker, Mehmet Ali Bakırcı ve eşi Huriye Bakırcı, Mehmet Ateş ve oğlu Nihat Ateş, Keziban Ateş ve oğlu Ibrahim Ateş, Mehmet Öztürk ve eşi Muzaffer Öztürk, Durmuş Tatlı ve eşi Kerziban Tatlı, Şerife Kolak ve eşi Durali Kolak (Şef amca), Durmuş Ali Karakaya ve eşi Şerife Karakaya, Mehmet Çırak ve eşi Ayşe Çırak, Tülek amca ve eşi, Süleyman Sarıer, Durdali Muslu ve Oğlu Yusuf Muslu, Abdullah Muslu, Mustafa Boşgelmez, Muammer Çetin ( Postacı),eşi Fatma Çetin ve Oğlu Yusuf Ziya Çetin; amcalarımızı,yengelerimizi ve büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyor azîz hatıraları huzurunda saygıyla eğiliyorum.

Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun. Maalesef yerleri dolmuyor.

Bugün biz onları anıyoruz.

Acaba bizleri de bir gün birileri anar mı?

Arkamızdan birileri bir Fatihâ okur mu?

Mezarlarımızı ziyaret eden olur mu?

Kimbilir!.

Geride kalanlara Allah sağlıklı ve huzurlu yıllar versin inşallah.

Tüm arkadaşlarıma ve büyüklerime en derin saygı ve selamlarımı sunarım.

Dünya bir sahne. Hayat bir tiyatro oyunu. Rolümüzü oynuyoruz ve perde iniyor.