SPOR TURİZMİNDE KEMER DAMGASI SPOR TURİZMİNDE KEMER DAMGASI

   Finike'de Mini Ne Oyun Atölyesi açıldı.

   Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi Mini Ne Oyun Atölyesini törenle açtı.

   Finike İlçesinde 3 genç girişimci bayan ortak Selime Çobanoğlu, Elif Dırman ve Büşra Çoban ortaklığıyla Kum Mahallesi Lise caddesi üzerindeki Mini Me oyun atölyesinin açılışına Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Milli Eğitim Müdürü Mehtap Gökdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

İşyeri sahiplerinden Selime Çobanoğlu yaptığı konuşmada;" Finike İlçemize annelerin ve çocukların dostluğunun buluşma noktası olarak ve çocukların gelişimini desteklemek amacıyla Mini & Me Kids Oyun Atölyesi ve Cafe’mini hizmete açtık. 12 ay- 4 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayan, anneleriyle güvenli ve huzurlu bir alanda sosyalleşmelerini amaçlayan bir ortam hizmete sunulmuştur.

Oyunlarla eğlenerek öğrenme modeli sunulan Mini&Me Kids Oyun Atölyesinde her gün eğitici ve eğlenceli faaliyetlerle bilişsel, sosyal ve duygusal becerileri gelişen çocuklar aynı zamanda birbirleriyle iletişim kurarak dil ve konuşma becerilerini de geliştirecek. Mini & Me Kids Oyun Atölyesi ve Cafe haftanın altı günü minik misafirlerini ağırlayacak."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN