BAŞKAN BÖCEK’DEN 672. TARİHİ ELMALI GÜREŞLERİ’NE DAVET

ENES DOĞAN ELMALl GÜREŞLERİNİN BAŞPEHLİVANl ENES DOĞAN ELMALl GÜREŞLERİNİN BAŞPEHLİVANl

    Kırkpınar’da uygulanacak kurallar ilk kez Elmalı’da başlıyor. 6 Eylül Cuma günü (Bugün) açılış töreniyle Yağlı Pehlivan Güreşleri başlıyor.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 6-8 Eylül tarihleri arasında bu yıl 672’incisi gerçekleşecek Türk’ün ilk er meydanı olan Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm güreş severleri davet etti.

   6-7-8 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Türk’ün ilk Er Meydanı 672’inci Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine geçtiğimiz hafta sonu Korkuteli Güreşlerinde final güreşinde Hasan Cengiz ile yaptığı güreşte sakatlanan Ali Gürbüz güreşemeyecek. 2yıl üst üste Elmalı güreşlerinde Başpehlivan olan vr yıl yapılacak olan güreşlerde ebedi Altın Kemeri kazanmak için güreşecek Ali Gürbüz ne yazıkki güreşemeyecek. Ali Gürbüz için Elmalı hem ebedi Altın Kemer hem de CW Enerji Türkiye şampiyonluğunda en yakın rakibine 15 puan fark atan Başpehlivan Ali Gürbüz’ün Elmalı’da sakatlandığı için hastanede yatan ve ameliyat olmayı beklediği için güreşmeyecek. Ali Gürbüz hayranları ve bazı güreşsever seyircileri Ali Gürbüz’ün Korkuteli’de rakipleri tarafından kasıtlı sakatlandığı için Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini protesto etmek için katılmayacaklarını, katılan bazı güreşsever seyircilerin Elmalı’da güres sahasında büyük protesto ve bazı kişileri yuhlayacakları öğrenildi.

Editör: ADEM AYDIN