KEPEZ BELEDİYESİ BURS BAŞVURULARINDA SON GÜN: 20 EYLÜL KEPEZ BELEDİYESİ BURS BAŞVURULARINDA SON GÜN: 20 EYLÜL

   Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan veda etti.

   Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı açıklamada;"2014 yılında Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak başladığım ve 2020 yılında Demre ilçesinde başladığım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibarı ile ayrılıyorum.

Bu süreçte Kaş ve Demre ilçelerimizde milletimize hizmet ederek bir çok güzelliği imza attık. Görev süresince bizlere gönül kapısını ve dostluğunu açan öğrencilerime, birlikte öğrencilerimizin eğitim dertlerini dertlendiğimiz öğretmen arkadaşlarıma, okullarının herşeyine koşan okul yöneticilerine, okul yardımcı personellerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, bizlere inanan ve güvenen velilerimize, mülki amirlerime, İl Müdürlerimize, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanlarına, Sivil Toplum Örgütleri başkan ve üyelerine, Sendika yöneticilerine ve en önemlisi okul bahçesinde ve yolda cadde oyunlarına beni kabul edip birlikte oyun oynadığım öğrencilerime çok teşekkür ederim.

İlçelere yaptığımız çalışmalar ile okul ortamlarının iyileştirilmesinde, akademik başarıların artırılmasında, öğrencilerimizin Sosyal ve Kültürel alanlarda geliştirilmesinde bana ve ekibime güvenip ve inan tüm herkese teşekkür eder, sizlerin güvenini boşa çıkarmayarak başarmanın gururu hep birlikte yaşadık.

Sizlere, "Kaş ve Demre de Bir Mili Eğitim Müdür Faruk Hoca vardı, Ondan Allah razı olsun dedirtebildiysem" ne mutlu bana Sağlıcakla kalın."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN